Julemeny 2019

I julensesongen har vi i tillegg til vår vanlige meny også en julemeny med julemat. Denne serverer vi dog kun på bestilling. Den må forhåndsbestilles tre virkedager før man kommer (vi trenger en dag på å få inn pinnekjøttet, en på å vanne det ut og en på å dampe det).

Selskap på 10 eller flere personer fredag og lørdag de siste fire helgene før jul må forhåndsbestille mat og bekrefte antallet senest dagen før.

Det er verdt å merke seg at det er kjøkkenet som stenger 22, vi serverer drikke så lenge det er gjester eller frem til 01:00 fredag og lørdag og 23 resten av uken.

Julemeny 3-retter


Gingravet ørret, ristede pinjekjerne, sennepssaus og syltet løk

Pinnekjøtt fra Brakstad med tradisjonelt tilbehør -påfyll etter ønske
eller
Lutefisk fra Brødrene Berg med tradisjonelt tilbehør – påfyll etter ønske

Vanilje-panna cotta med salt karamellsaus og mandelkrokan

650,- per person

Vinpakke til 3-retter:
350,- per person inkludert kaffe etter desserten

Julemeny a la carte


Pinnekjøtt fra Brakstad med tradisjonelt tilbehør -påfyll etter ønske
eller
Lutefisk fra Brødrene Berg med tradisjonelt tilbehør – påfyll etter ønske

450,- per person