Meny Vinter 2020

Ellie Gastrobar

Vi har hentet mye inspirasjon fra Italia og Japan, men bruker gjerne elementer fra andre steder der vi synes det passer. Det viktigste for oss er at alt skal smake mye og godt!

Småretter, snacks og tilbehør

Dagens fylte hjertesalat servert som taco 40,- pr stykk

Allergener: spør din servitør

Tortillachips m/dip 50,-
Allergener: spør din servitør

Brød og smør 40,-

Allergener: hvete, melk

Kimchi 30,-
Allergener: fisk

Antipasti-tallerken med spekemat og ost 160,-

Allergener: melk

Oliven 50,-

Allergener: ingen

Okonomiyaki

Japansk pannekake fylt med kål og stekes på svineribbe. Toppes med umamimajones, japansk BBQ-saus, bonitoflak og vårløk.

Okonomiyaki vegetar med bakt aromasopp – 170,- (uten svin og bonito)

Allergener: egg, hvete, soya
Okonomiyaki klassisk med bakt aromasopp – 190,-
Allergener: egg, hvete, soya, fisk, bløtdyr

Okonomiyaki klassisk med sprøstekt ørret – 190,-
Allergener: egg, hvete, soya, fisk, bløtdyr

Japaninspirerte hovedretter

Tonkatsu – sprøstekt svineschnitzel, sesongens grønnsaker, tonkatsusaus og sesamris 240,-

Allergener: hvete (kan lages uten), soya, sesam

Bakt skreifilet, teriyakisaus, sesongens grønnsaker og sesamris 260,-

Allergener: soya, sesam

Smak av Ellie

Tre serveringer delemat der kjøkkenet velger 370,- pr person (460,- med dessert)

Pasta

Vi lager all pasta selv av 100% durumhvete med store korn for konsistensens skyld og vi bruker parmesan fra røde kuer (parmiggiano vacche rosse) – fordi det er sykt godt! Fettuccine kan byttes med glutenfri pasta.

Fettuccine Ellie – parmesan, smør og verdensmesteren Kraftkar fra Tingvoll – 180,-

Allergener: melk, hvete, egg

Fettuccine al Chianti – salsiccia, parmesan og chianti – 220,-

Allergener: melk, hvete, egg

Fettuccine Carbonara – guanciale, pecorino, parmesan og egg 230,-

Allergener: melk, hvete, egg

Lasagne Genovese – grønne pastaplater lagt lagvis med potet, aspargesbønner, bechamel og basilikumpesto 190,-
Allergener: melk, hvete, egg, pinjekjerner

Lasagne verde con ragú – grønne pastaplater lagt lagvis med bechamel og kjøttsaus 190,-

Allergener: melk, hvete, egg, selleri

Pizza

Vi langtidshever pizzaen i minimum 24 timer for å få en luftigere, lettere bunn og topper med Jarlsberg.

Pizza Løbergsveien – tomatsaus, salsiccia, soltørket tomat & løk – 190,-

Allergener: hvete, melk

Pizza Løvstakken – tomatsaus, parma, parmesan & radicchio – 190,-

Allergener: hvete, melk

Pizza Skoglien – tomatsaus; chorizo, kimchi & brent grønnkål – 190,-

Allergener: hvete, melk, fisk

Pizza Nordre Skogvei – soppsaus, potet, løk, soltørket tomat, gochugaru & syltet jalapeños – 180,-

Allergener: hvete, melk

Pizza Hordagaten – soppsaus, gris, sesam, ingefær & grønnkål – 180,-

Allergener: hvete, melk, sesam

Pizza Firdagaten – soppsaus, marinert biff, teriyaki & vårløk – 190,-

Allergener: hvete, melk, soya

Pizza Forum – soppsaus, gorgonzola piccante & radicchio rosso – 170,-

Allergener: hvete, melk

Dessert og søtt

Sjokoladefudgekake med bringebærsorbet og kakaokjeks 110,-

Allergener: hvete, melk, egg

Dagens Dessert 110,-

Allergener: spør

To kuler sorbet 70,-

Allergener: ingen

Kjeks (smaken varierer) 3 stykker: 50,-

Allergener: hvete, melk, egg