National Pizza Day 9. februar

Pizzadagen må feires!

Konseptet er enkelt; vi lager (nesten) bare pizza og selger alle til den hyggelige prisen 160,- per pizza. For at mennesker med cøliaki skal kunne få være med vil vi ha glutenfrie pastaretter tilgjengelig også, men resten av vår sedvanlige a la carte-meny er ikke tilgjengelig akkurat denne dagen.

Vi jobber iherdig med å komme på så mange (gode) pizza vi bare klarer i tillegg til de syv vi allerede har på menyen og poster alle her etterhvert som de skapes:


Pizza Okonomiyaki – Jarlsberg, umamimajones, okonomiyakisaus, vårløk, aromasopp, bonitoflak
Pizza Cavolfiore – blomkålkrem, Jarlsberg, blomkålbuketter, blomkålsalat og soppulver
Pizza Cacio e Pepe – soppsaus, Jarlsberg, ristet pepper og pecorino
Pizza Thai – tomatsaus, Jarlsberg, spicy marinert kylling, koriander og agurksalat “thai”
Pizza Quattro Formaggi – tomatsaus, Jarlsberg, pecorino sarde, parmeggiano vacche rosse, gorgonzola
Pizza Sbornia – tomatsaus, Jarlsbeg, potet, bacon, løk og aromasopp
Pizza Inferno – tomatsaus, Jarlsberg, thai chili, habanerosaus, ingefær- og hvitløkskrem, vårløk
Pizza Genovese – soppsaus, pesto, Jarlsberg, potet og aspargesbønner
Pizza Forum V2.0 – soppsaus, Jarlsberg, gorgonzola piccante, radicchio rosso, valnøtter
Pizza Caponata – aubergine, oliven, capers, selleri, løk, tomat, ost og pinjekjerner
Pizza al ragu – bolognesesaus, parmesan, kjøttboller av parmaskinke, mortadella og svinedeig
Pizza Napoletana Matta – tomatsaus, ansjos, kapers, oliven, Jarlsberg, hvitløk, chili